• info@helvahane.com.tr

Helvahane, Anadolu’nun asırlık tatlarını bugünün modern üretim teknolojileriyle buluşturan, Torku çatısı altında faaliyet gösteren geleneksel ürün üretim tesisidir.

Kuruluş temelleri, Konya Şeker’in şeker pancarını katma değerli ürünlere dönüştürme vizyonuyla atılan Helvahane, 2013 yılında Karaman’daki Geleneksel Ürünler Üretim Tesisi’nin bünyeye katılmasıyla büyüme ivmesini yakaladı. 13.400 m² açık alan üzerine kurulu, 3.700 m² kapalı alanda faaliyet gösteren tesisimiz; tahin, helva, lokum ve işlenmiş susam üretiminde yüksek kalite standartlarını benimseyerek üretim yapmaktadır.

Bugün Helvahane’de üretilen her bir ürün; doğallığı, lezzeti ve geleneksel tariflere sadakatiyle tüketicilerin beğenisini kazanmaktadır. Antep fıstıklı helvadan güllü lokuma, bozkır usulü tahinden çikolata kaplı lokumlara kadar zengin ürün yelpazemizle geçmişin tatlarını geleceğe taşımayı sürdürüyoruz.

Doğaya, kaliteye ve geleneklere bağlı kalarak ürettiğimiz ürünleri hem Türkiye’de hem de uluslararası pazarlarda gururla sunuyoruz. Helvahane olarak, her lokmada gelenek, her üründe özen diyoruz.